HOE WERKT HET?

DE BESTE KEUZE VOOR DE BESCHERMING VAN UW VOETEN!

ArmaSkin Antiblaar sokken bieden bescherming tegen blaren op de voet.

Blaren zijn een van de meest voorkomende voetverwondingen. Blaren zijn pijnlijk en beïnvloeden de manier waarop u natuurlijk loopt. Daardoor kunnen andere klachten ontstaan. Blaren zijn blazen in de huid, gevuld met heldere vloeistof die overal op uw voet kunnen optreden. Als blaren niet meteen correct behandeld worden kunnen ze gaan onsteken. 

Blaren kunnen zeer pijnlijk zijn en er zelfs toe leiden dat je je activiteit moet stoppen.

Blaren kunnen ontstaan wanneer een aantal condities zich in je schoen voordoen. Deze condities zijn warmte, vocht en beweging die de huid schuintrekken en wrijving veroorzaakt. Hierdoor raakt de huid beschadigd. Iedereen die laarzen/schoenen draagt beleeft in verschillende mate, afhankelijk van de condities binnen het schoeisel en vorm van activiteit, het ontstaan van blaren.

  • ArmaSkin antiblaar sokken zullen al deze condities die blaren veroorzaken voorkomen:
    De binnenzijde van de sok heeft een siliconen polymeercoating deze 'plakt' tijdelijk aan de huid. Hierdoor wordt de wrijving voorkomen tussen sokken en huid. 
  • De polymeercoating is macro poreus en waterafstotend, waardoor het vocht weg kan en de huid droog blijft.
  • Betere warmteafvoer dankzij de hydrofiele vochtregulatie, dat wil zeggen één kant van de stof wateraantrekkend is en de andere kant van de stof waterafstotend.
  • De Si Fusion polymeercoating die zacht op de huid ligt, zorgt ervoor dat de huidlagen niet schuintrekken door de druk op de huid. 

Daarnaast is de SiFusion polymeercoating bacteriën werend, zodat de sokken kunnen worden gedragen voor een langdurige periode.

Je kunt ze wassen met je normale kleren, maar vermijd gebruik van bleekwater en wasverzachter. De sokken mogen niet gestoomd worden.

Als je vermoedt dat uw activiteit kan worden verpest door blaren dan zijn ArmaSkin anti-blaren sokken het eerste wat je aan moet trekken.

© 2017 - 2022 ArmaSkin Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel